Succesvolle try-out Gymtopia

Els Coppieters   ‐  Dinsdag 6 okt 2020

Gymtopia, het nieuwe sporttechnische programma voor 7- en 8 jarigen en de bijhorende happenings zijn nieuw voor de kinderen, de clubs, maar ook voor ons als federatie. Daarom organiseerden we op 3 oktober een try-out om het programma en het verloop van een happening uit te proberen.

We mochten 120 kinderen uit 10 clubs verwelkomen in Gent. Zij gingen van start de Gymbo-dans en daar mochten Gymbo en Gymba natuurlijk niet bij ontbreken. Na de opwarming waren de verschillende dieren dan aan de beurt... Aap, Flamingo, Kat, Kikker, Leeuw, Sprinkhaan, Zeehond, Stokstaartje en Kangoeroe... allen passeerden ze de revue. De kinderen lieten zien wat ze bij elke post al onder de knie hadden en verkregen op die manier stempels op hun kaart.

Op het einde kregen ze dan een mooie blinkende medaille. Stralende kinderen, blije trainers en trotse ouders, het ideale concept voor een leuke happening.

Wij kunnen alvast tevreden terugblikken, maar waarschijnlijk wil jij ook weten hoe het eraan toe ging. Neem alvast een kijkje in het fotoalbum waar je een paar sfeerfoto's kan bewonderen en bezoek zeker Gymtopia-site om te zien wat het allemaal inhoud.

> Ben je benieuwd naar meer, volg dan zeker de gratis webinar op het Kaderweekend!