Gymtopia op het Kaderweekend

Els Coppieters   ‐  Maandag 28 sep 2020

Gymtopia is een (sporttechnisch) programma voor 7- en 8-jarigen dat kadert binnen het Gymfed-sportmodel. Dit is onze lange termijnvisie op het opleiden en begeleiden van sporters volgens hun noden, wensen en ontwikkeling.Gymtopia is het nieuwe programma.

Een gloednieuw programma, daar heeft iedereen wat meer info over en ondersteuning bij nodig. Tijdens het Kaderweekend@Home helpen we jullie graag verder.

Er zullen 9 online sessie zijn en in elke sessie komt één dier aan bod. De belangrijkste elementen van die bewegingsfamilie wordt getoond, samen met opbouw, methodiek en varianten. Het hart van het programma dus. Deze sessies zullen vanaf zaterdag 24 oktober tot eind november beschikbaar zijn op Kaderweekend@Home.

Op zondag 25 oktober om 10.00 uur neem je dan plaats achter je computer voor de Webinar Gymtopia - Wat? Hoe? Waarom? Josie Surmont en Hermien Mispelaere leggen je dan in een live-sessie het hoe en het waarom van het programma en hoe je ermee aan de slag kan gaan in jouw club.

De inschrijvingen lopen ondertussen op volle toeren! Opgelet, je club dient een abonnement te nemen voor de online sessies voor al haar trainers. Dit kan door in het ledenbeheer abonnement KW@home aan te vinken.

> Meer info over het inschrijven vind je hier